Zonnig spoor

Jonggivers

zondag 16 juni 2024
09:45 - 12:30

Groepsvergadering

Joeehoee groepsvergadering!!

Allemaal zeker komen!!

kusjes de leiding; Sem, Vic, Tati en Marthe

Beste jonggiver, zoals jullie wel weten krijgen de eerste jaars op kamp altijd een totem. Dit is een dier dat dezelfde eigenschappen heeft als jij. Omdat wij jullie graag een dier geven dat goed bij de persoon in kwestie past, willen we jullie input vragen. Vul daarom deze form in. Je mag altijd iets over jezelf schrijven, maar dat is geen verplichting. Je mag steeds een voorbeeld geven als je een eigenschap wil toelichten.

Ter verduidelijking, wij nemen alles wat met totemisatie te maken heeft heel serieus en er wordt dus ook verwacht dat jullie het invullen van de onderstaande link ook serieus nemen!!

https://forms.gle/42oZG86WWmTFmQUb7

Jonggivers

zondag 23 juni 2024
11:00 - 13:00

picknick

Dag allerliefste jonggivers en ouders,

Op zondag 23 juni gaat de jaarlijkse picknick door. Ouders krijgen hier informatie over het kamp en kunnen al hun vragen stellen aan de leiding.
We verwachten jullie om 11u zodat we kunnen starten om 11u15. Tussen 12 en 13u staat de heerlijke lunch voor jullie klaar.
Kinderen zijn ook welkom, maar volgen het infomoment niet mee.
De materiaalmeesters zullen dit jaar voor eten en drinken zorgen aan democratische prijzen. Jullie hoeven zelf dus geen lunch mee te brengen. De opbrengst gaat naar het onderhoud en het nieuwe materiaal voor het kamp en de komende jaren. (Sjorbalken, gasvoorzieningen, kookgerief, tenten, etc.)
Verloren voorwerpen, scoutskleding voor €1 en Rumoldus Tshirts/truien zijn ook beschikbaar bij de groepleiding. Neem zeker een kijkje!

Groetjes de leiding: Sem, Tati, Vic en Marthe