Gebruik Master Schmidt Hoeve

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor jouw feest of evenement? Zoek dan niet langer. 

Dankzij onze unieke ligging is de Master Schmidt Hoeve de plaats bij uitstek voor het organiseren van privéfuiven, trouwfeesten, verjaardagsfeesten, enz…

Indien je reeds een datum in gedachte hebt, kan je vrijblijvend de beschikbaarheid van de hoeve controleren en reserveren. Pas na het ondertekenen van het contract is je reservatie definitief.

Geschikt voor alle privéfeesten!

De MS hoeve is uiterst geschikt voor verschillende feesten! Jeugdfuiven, huwelijksfeesten, familiefeesten, noem maar op! Hiernaast vind je enkele foto’s van de MS hoeve. Zo krijg je een beeld van wat de mogelijkheden zijn voor jou evenement.

De locatie

De Master Schmidt Hoeve is gelegen aan de Ruggeveldlaan 488/9 te 2100 Deurne.

Ze is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Sinds kort maakt de hoeve deel uit van Park Groot schijn. Het park is autovrij. Enkel met een vergunning kan u het park betreden.

Er is echter genoeg parkeerruimte rondom het park voorzien om al uw gasten te ontvangen.

Op het erf van de hoeve mogen enkel auto’s parkeren om te laden en te lossen met een tijdelijke vergunning.

Drank & voorzieningen

De M.S. Hoeve is voorzien van een volledig uitgeruste toog. Dranken van Pils tot Frisdrank zijn beschikbaar en verplicht bij ons af te nemen. Het volledige aanbod kan u hier vinden. Op aanvraag kan je ook wijn cava verkrijgen bij ons.

Verder is er een mogelijkheid tot gratis gebruik van tafels en stoelen voor +/- 50 personen en een 30 tal dranghekken. 

Via onze partner “Rik’s Photobooth” krijg je verder een korting van 15% op de huur van een photobooth tijdens je evenement in de hoeve. Je krijgt altijd 15% korting als je de hoeve als locatie opgeeft. Meer info via https://www.riksphotobooths.be

Prijzen en voorwaarden

De prijs voor het gebruik van de hoeve wordt bepaald door de VZW adhv van een aantal criteria.

De gebruiker valt onder volgende categorie, bepaald door de VZW en betaalt hierbij de aangeduide som voor de gehele gebruiksperiode + de kosten van het drankverbruik, elektriciteit (€0,25/kWh dagtarief en €0,14/kWh nachttarief) en gas (€0,50/M3).

De waarborg is vastgelegd op 500 euro.

€400,00

  • Erkende jeugdverenigingen met winstbelang voor de erkende jeugdvereniging.
  • Benefiets van aantoonbare sociale VZW’s zonder persoonlijk winstbelang

€500,00 

  • Privé Particuliere evenementen zonder winstbelang waarbij geen inkom gevraagd mag worden, vb: personeelsfeesten, verjaardagsfeesten, babyborrels, enz… 

€850,00 

  • Trouwfeesten (langere gebruiksperiode)

Controleer de beschikbaarheid

Controleer hieronder de beschikbaarheid van de hoeve en vraag meteen een reservatie aan. Klik op een datum om de reservatie te starten. U kan de datum tijdelijk reserveren. 

Pas na het ondertekenen van het contract is uw reservatie definitief!

De Hoeve kan niet worden gebruikt voor kampen en weekends.

EEN AANVRAAG DOEN VOOR ELK KOMEND WERKJAAR KAN PAS VANAF OKTOBER VOOR DATZELFDE WERKJAAR VERMITS SCOUTSDATA VOORRANG KRIJGEN.