Halloween eetslag Pioniers

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2023

Beste ouders, leden, oma’s, opa’s en scouteske vrienden

De pioniers gaan lekker griezelen en jullie kunnen daarbij zijn! Wij bouwen de hoeve om tot het restaurant van Dracula, waarbij heksen, vampiers en skeletten u laten schrikken, eummm…. Wij bedoelen natuurlijk bedienen… U kan komen tafelen op zaterdagavond (28 oktober) van 17-20u en zondagmiddag (29 oktober) van 12-15u.

Op ons “bangelijk” menu staan:

    • Romige wortel-pompoensoep

    • Een griezelcurry (vegetarisch of met kip)

    • Hartverwarmende applecruble

 

Reserveren doet u op voorhand (deadline is 26 oktober) via bovenstaande knop of klik hier. Betalen gebeurt aan de kassa in cash of met bankkaart! Drankkaarten kunnen meteen ter plaatse toegevoegd worden, zodat u bij uw heerlijk 3-gangen menu ook een drankje kan nuttigen.

Mat ons verdiende geld gaan wij fijne dingen doen op kamp, dus een massale opkomst is de boodschap. Alvast bedankt om ons kamp te sponsoren!

Tot dan, als je durft *Mwahahahahaha*

De huiveringwekkende Pioniers