Laatste spurt richting kampen!

De kampen staan bijna voor de deur, en dat is fantastisch! Afgelopen dagen hebben de verschillende leidings-ploegen bekeken wat er nog mogelijk was op het vlak van scouts-vergaderingen en info-sessies. De denkoefening is gemaakt, maar was allerminst gemakkelijk onder de verschillende voorwaarden en de examen drukte. Een overzicht van de verschillende initiatieven! (laatste update 17/06)

 • Groepsleiding
  • Corona-infosessie: We proberen met de groepsleiding nog een manier te vinden om jullie een algemene info-sessie aan te bieden over de kampen en corona. Over de verschillende maatregelen die genomen zijn, en wat dit mogelijks voor jullie inhoudt. Meer info op deze pagina aanstaande weekend.
 • Kapoenen
  • Geen vergadering meer – voor de kapoenen-leiding is het niet mogelijk om twee vergaderingen te organiseren op één weekend, onder de examens.
  • Info-sessies – de kapoenen-leiding komen graag nog even dag zeggen aan de deur! meer info via mail naar alle kapoenen-ouders.
 • Sjamfoeters
  • Vergadering! – De sjamfoeter-leiding is er in geslaagd nog twee vergaderingen te organiseren dit weekend. Er mag wel telkens maar een max. aantal leden komen. Op tijd inschrijven is noodzakelijk! Meer info via mail en op het zonnig spoor.
  • Info-sessie – Op vrijdag 26 juni organiseert de leiding een online-info sessie. Link en wachtwoord via mail verstuurd!
 • Jong-Givers
  • Geen vergadering meer – Voor de Jong-Giver leiding lukt het onder de examens niet meer nog een vergaderingen te organiseren.
  • Info-sessie – De Jong-Giver leiding zorgt nog voor een online info-moment, maar een datum hiervoor ligt nog niet vast. Dit wordt binnenkort via mail naar de ouders gestuurd, inclusief nog verdere info over het kamp zelf. Nog even wachten dus!
 • Givers
  • Vergadering! – De Givers plannen nog een laatste vergadering met de leden. Meer via mail, en wordt ook aan de leden zelf doorgegeven.

Nog vragen? Aarzel niet om groeps of tak-leiding via mail te contacteren!

Stevige linker,

de hele 43 leidingsploeg

Geef een antwoord