GELDACTIE

Dag liefste leden, ouders, oud-leiding en alle anderen

Elk jaar gaan de leden en leiding van den 43 rond deze periode de straat op om snoep, choco of handdoeken te verkopen. Deze keer wordt dat iets lastiger. Maar, scoutsmoedig als we zijn, doen we ons uiterste best om jullie te voorzien van geweldige spulletjes om daarmee ook de fantastische scouts-activiteiten die we samen beleven te kunnen financieren. 

De dagen, weken en maanden die we met z’n allen in ons kot zullen doorbrengen, willen we voor iedereen zo comfortabel mogelijk maken. 
Zeg nu zelf, wat is er beter dan met een warme chocomelk of koffie een kaartspelletje te spelen aan de keukentafel? 

Wat hebben wij voor jullie in de aanbieding?
De schoonste mokken (±20 cl) en de meest unieke speelkaarten, allebei voorzien van het Rumoldus logo!

Is dat dan niet onbetaalbaar?
Wel nee, voor een mok betaal je €5 en voor een kaartspel slechts €4.

Hoe geraak ik hieraan?
Met dit formulier kan je je bestelling plaatsen: https://forms.gle/D68rRKwGM2UU8sGG9


Leveren of ophalen kan pas vanaf we terug buiten mogen, maar bestel alvast massaal mokken en speelkaarten, want op = op. De opbrengst van deze geldactiviteit gaat integraal naar de kampen van onze leden. Met het mislopen van enkele eetslagen wegens het coronavirus, is elke bijdrage dan ook meer dan ooit welgekomen! 

Om er wat competitiviteit aan toe te voegen, krijgt de tak die procentueel het meeste verkoopt een lekkere verrassing op kamp. Vergeet dus zeker niet de tak van je lid of leden aan te duiden. 

Na het invullen van uw bestelling krijg je een bevestigingsmail met de betalingsinformatie zodat je de bestelling officieel kunt maken. Stort het totaalbedrag op BE64 9791 6588 4452 met als mededeling: Geldactiviteit – Voornaam en Naam.

Geef een antwoord