GROEPSWEEKEND GEANNULEERD

Dag superhelden,

Jammer genoeg moeten we het groepsweekend voor dit jaar annuleren. We moeten onze superkrachten sparen voor het bestrijden van onze meest gevreesde vijand: het Covid-19-monster.

Het weekend valt volledig binnen de vastgelegde termijn van corona-maatregelen, en binnen het jeugdwerk kunnen tevens geen activiteiten plaatsvinden tot en met het einde van de Paasvakantie. Ongelofelijk spijtig, maar het is nog even allemaal samen doorzetten, voor die zomerkampen! 

Wij storten in de loop van deze week het inschrijvingsgeld voor het Groepsweekend terug. Dit zou dan ten laatste volgende zondag op jullie rekening moeten staan. Hebben we er overgekeken? Laat het gerust even weten! 

Zorg goed voor jullie zelf!

Een stevige linker,

Het 43 team

Geef een antwoord