Coronavirus en de scouts

Beste ouders van de fijnste leden,

Dat ging opeens erg snel vandaag. Bij deze, nog even de juiste en belangrijke informatie voor de komende weken op een rijtje. Indien je nog met vragen zit, laat het ons gerust weten!

Na het overleg dat Scouts en Gidsen Vlaanderen had met Minister Dalle, en de richtlijnen die daar werden genomen, nemen wij ook de volgende maatregelen:

  • Alle scoutsactiviteiten tot en met 31/03 worden voorlopig on hold gezet. Dat betekent concreet dat er geen scoutsvergadering is op zondag 15, 22, en 29 maart. We houden deze informatie uiteraard up-to-date.
  • Dit betekent eveneens dat de eetslagen van respectievelijk onze Sjamfoeters en Jong-Givers jammer genoeg niet doorgaan.
  • Giver-dagen (20-22 maart) gaat eveneens niet door. 
  • Tot nader orde gaat het groepsweekend (3-5 April) gewoon nog door. We bekijken dit natuurlijk mee van dag tot dag, maar voorlopig is er nog geen reden voor annulatie. Moesten er nieuwe maatregelen worden genomen, en het weekend toch in gedrang komen, laten we jullie dat natuurlijk per direct als eerste weten. Maar als er iemand dat virus kan overwinnen.. dan zijn het de Rumoldus-superhelden wel! Wij kruisen alvast de vingers. Inschrijven kan je dus nog gerust doen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWlueEoMcSvAXOHPhLwPd5KiW5pdUNgXuTMxqbNBJIxvJwPA/viewform?usp=sf_link

Zoals eerder gezegd: wij houden jullie zo goed als mogelijk op de hoogte via de nodige kanalen (mail, website en sociale media..). Probeer deze dan ook goed op te volgen. 

Dan rest er ons niets anders dan nog enorm veel liefde te geven. Zorg goed voor elkaar! En weet: niets zo corona-bestendig als de enige echte scouts-groet!

Stevige linker, drie vingers in de lucht, en hopelijk tot snel.

De gehele leiding en groepsleiding ploeg.

Geef een antwoord