DE RUMOLDUS OP GROEPSWEEKEND

Beste Superhelden,

Bij deze wordt u uitgenodigd door de superheldenraad 43. Bovenop de Rumoldusberg hebben wij beslist dat alle beginnende superhelden worden uitgenodigd voor een interactief weekend met als thema superhelden- scholing. Vergeet zéker je superheldenvermomming niet!

Het weekend begint op 3 April om 19:00 aan de vooringang van Berchem station voor de kapoenen, sjamfoeters en jong-givers. De givers spreken af op de Hoeve om 19:00 en vertrekken samen naar het huisje met de fiets als voorbereiding voor het fietskamp. Er is geen avondeten voorzien op vrijdag dus een volle maag is noodzakelijk 😉 Na een vermoeiend weekend worden de volleerde superhelden opgehaald door de mama’s en papa’s op 5 April om 12:00 aan de scoutslokalen ’t Luytershof,Luitersheide 5, 2547 Lint. Carpoolen wordt zeker aangemoedigd door de superhelden-raad!

Inschrijven doet u via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWlueEoMcSvAXOHPhLwPd5KiW5pdUNgXuTMxqbNBJIxvJwPA/viewform?usp=sf_link. Vergeet niet dat de inschrijving pas compleet is na de betaling. Het inschrijvingsbedrag bedraagt 35 euro. Dit kan via overschrijving op volgend rekeningnummer met als mededeling groepsweekend+naam lid/leden+tak op BE64 9791 6588 4452. Betalen kan ook na de scoutsvergaderingen bij de groepsleiding.

Tot dan, helden!

Groeten van de superheldencomissie

Geef een antwoord