Het Warmste Vuurfeest (30/11)

Scouts Rumoldus doopt haar Vuurfeest dit jaar om tot het Warmste Vuurfeest ooit. Met het oog op de Warmste Week van Studio Brussel gaat de opbrengst volledig naar Betonne Jeugd, een Antwerpse organisatie die werkt met kansarme jongeren. Ze organiseren onder andere weekends en kampen. Als geen ander beseffen wij als scouts wat voor een ongelofelijke ervaring zo’n kamp kan zijn. We stropen dan ook graag onze scoutshemd-mouwen op om ook hén een fantastisch kamp te laten beleven!
Meer info -> https://www.betonnejeugd.org/wat-is-bj/

Ons Vuurfeest wordt een gezellige avond met verschillende eet- en drankkraampjes. Verwacht lekkere soep, pannenkoeken, knutselwerkjes, glühwein, warme chocolademelk, muziek en verrassend entertainment… een ideale avond om de winter en kerstperiode in te zetten dus!

Waar en wanneer?

Op zaterdag 30 November in het Park Groot Schijn, Deurne! Jullie zijn welkom vanaf 18.30u en wij voorzien alvast heerlijke soep voor de hongerigen.

Voor wie? Voor iedereen! Voor leden, ouders en familie. Voor leiding, oud-leiding en sympathisanten van Scouts rumoldus. Voor alle sympathisanten, vrienden, gasten en meiden van Betonne Jeugd. Voor iedereen uit Deurne en omstreken. Neem dus gerust heel je aanhang mee!

Wees welgekomen om er mee met ons het Warmste Vuurfeest ooit van te maken! Wees met meer dan ooit!

Tot dan? Tot dan!

Leidingsploeg van den 43

Geef een antwoord