(Her)inschrijving ’19-’20

Dag allerbeste ouders van de allerfijnste leden,

Graag willen we zowel nieuwe leden als onze ervaren 43ers verzoeken om hun (her)inschrijving in orde te brengen vóór Zondag 8 september. Dit doe je door €40 lidgeld te storten op het rekeningnummer BE64 9791 6588 4452, op naam van Scouts Sint-Rumoldus, met vermelding van ‘lidgeld – tak v.h lid – naam v.h lid’. Het lidgeld houdt direct ook de verzekering in binnen Scouts en Gidsen Vlaanderen. Zie https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/ik-wil-naar-de-scouts/lidgeld/lidgeld-2018-2019 Opgelet: gelieve de deadline zeker te respecteren! Dat is belangrijk voor ons om de wachtlijsten actief te kunnen opvolgen en ook om geen onnodige inschrijvingskosten te maken. Tegen de deadline sturen we zeker nog eens een herinneringsmail.

Het betalen van het lidgeld mag nooit een drempel zijn om je kind of kinderen te laten meegenieten van het scoutsgebeuren. Voor vragen hieromtrent mag en kan je steeds contact opnemen met de groepsleiding via groepsleiding@rumoldus.be, via telefonisch contact of door ons persoonlijk aan te spreken. Dan vinden we samen een oplossing! 

Moest je dochter of zoon beslissen toch niet meer deel te nemen aan de scoutsactiviteiten van volgend jaar, gelieve dan zo snel mogelijk iets te laten weten via groepsleiding@rumoldus.be. Dat maakt het voor ons heel wat gemakkelijker! Zo kunnen we sneller wachtenden op de wachtlijst contacteren.

Wij kijken er enorm naar uit om jullie binnenkort allemaal terug te zien! Geniet nog van de laatste vakantiedagen, de start van het nieuwe schooljaar en tot op den overgang!

Met een stevige linker,

Nisse, Ena en Kobe

Geef een antwoord