Info inschrijvingen + herinschrijvingen ’19-’20

Het nieuwe scouts-jaar laat niet op zich wachten, terwijl het bij ons ondertussen ook nog erg nagenieten is van de kampblues. Bij deze nog eens even wat meer info over de inschrijvingen en herinschrijvingen.

  • Nieuwe inschrijvingen ’19-’20

De inschrijvingsperiode wordt tegen volgend weekend afgesloten. Dan zitten we met de leidings-ploeg samen om het nieuwe jaar voor te bereiden. Hier kunnen we dan ook bepalen hoeveel nieuwe leden we kunnen toelaten, rekening houdend met hoeveel leiding er ook weer paraat staat. Dit om een goed evenwicht te houden tussen aantal leiding en leden, om het zo ook fijn en verantwoord te houden voor iedereen. Begin augustus krijgt eenieder die het invulformulier heeft ingevuld meer nieuws omtrent.

Zoals vorig jaar zullen we ook dit jaar weer wachtlijsten moeten opmaken. We proberen deze wel steeds zo actief mogelijk op te volgen en aan te passen. Zodat we zoveel mogelijk leden ook kunnen toelaten!

  • Herinschrijvingen ’19-’20

Eens we weten wat het lidgeld voor volgend scouts-jaar bedraagt (tevens de verzekering bij SenGVL) laten we dit weten via mail. De betaling van het lidgeld volstaat als bevestiging voor het volgend scouts-jaar. Indien je zoon/dochter besloten heeft om volgend jaar toch niet meer te starten bij rumoldus mag je ons dit steeds alvast laten weten. Zo kunnen we al sneller iemand van de wachtlijst toelaten.

Vragen? Contacteer gerust de groepsleiding via mail of telefoon! Gegevens vind je op de website zelf.

Stevige linker!

Groepsleiding scouts rumoldus

Geef een antwoord