rumoldus op kamp!

Aan de liefste ouders van de allerfijnste leden,

De kampkeuringen zijn achter de rug, en het beloven allemaal ongelofelijk fijne kampen te worden. Nog een dikke anderhalve maand wachten, en we zijn allemaal weg! De data kan je terugvinden als steeds in de algemene jaarkalender, maar we geven ze hier graag nog eens mee:

  • 1 t.e.m 7 Juli: Kapoenenkamp!
  • 1 t.e.m 9 Juli: Sjamfoeterkamp!
  • 1 Juli t.e.m 13 Juli: Jonggiverkamp! (3e jaars vertrekken op 29 JuniĀ reeds op voorwacht).
  • 1 Juli t.e.m 13 Juli: Giverkamp! (3e jaars vertrekken op 29 JuniĀ reeds op voorwacht).

Vragen over het kamp van je lid of leden? Stuur gerust een mailtje naar de tak-leiding, of spreek ze eens aan op Zondag (in tijden van examens werkt dat het best!). Op zaterdag 22 Juni is er eveneens de jaarlijkse picknick, tevens afsluiter en laatste vergadering van het jaar, waar alle leidingsploegen met veel plezier nog extra uitleg geven over het kamp.

Daarnaast ook nog een warme oproep om de individuele steekkaarten van jullie leden opnieuw up te daten. Dit maakt dat de leiding alle nodige info meeheeft! Een handleiding om dit aan te passen via de groepsadministratie vind je in bijlage.

Wij hebben er alvast enorm veel zin in!

Stevige linker,

De gehele leidingsploeg.

Attachments

Geef een antwoord