Groepsweekend Rumoldus 2019: Reis naar het jaar 4343

Allerliefste leden en ouders,Op vrijdag 5 april reizen we met de hele scouts samen naar de toekomst; naar het jaar 4343 dan nog wel!  We spreken af om 19.00u stipt!  (met een gevulde maag) aan de inkomhal van Berchem Station, waar een speciale teletijdmachine ons naar de toekomst zal flitsen.


Zo’n tijdreis is natuurlijk niet gratis, dus vragen wij jullie om  vóór 31 maart nog €35 te storten op BE64 9791 6588 4452 met naam + voornaam +tak in de vermelding. Dit geldt ook ineens als inschrijving. We zien e
r als scouts op toe dat we de prijs voor het weekend steeds zo laag mogelijk houden. Het mag echter nooit een drempel vormen om mee op weekend te komen. Spreek de groepsleiding gerust eens aan na een vergadering mits vragen omtrent. Of stuur ons gerust een mailtje op groepsleiding@rumoldus.be. 

Neem zeker gepaste kledij mee, zodat we niet opvallen tussen de vreemde wezens uit de toekomst. Verkleedkledij kan gaan van aliëns, nog hippere hipsters, andere planeten, ruimtevaartuigen, nieuwe technologische snufjes, of andere moderne kledij… 

leef je vooral uit!

 

Gezien men in de toekomst niet meer in bedden slaapt, zullen jullie ook je matje en slaapzak goed kunnen gebruiken, vergeet deze dus niet!

Ons weekend vindt plaats in de Heihoekstraat 204b te Nieuwkerken-Waas,  een mysterieuze bestemming vol avontuur en spektakel. Hier mogen de mama’s en papa’s of ouders van vrienden/vriendinnen jullie komen ophalen op zondag 7 april om 12u.

 

(Meer info over wat exact mee te nemen volgt snel!) 

 

Hopelijk kunnen jullie er allemaal bij zijn!

 

 

Veel liefs,

 

 

Jullie leiding en groepsleiding

Geef een antwoord